persian aikido
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

معنویت در ورزش

اذهب الى الأسفل

معنویت در ورزش Empty معنویت در ورزش

پست  Admin الأربعاء أكتوبر 13, 2010 11:25 am

معنویت در ورزش

ریشه عبادت محبت است و ریشه محبت معرفت . در زندگی و امور روزمره از جمله در انجام عبادات و تکالیف شرعی ، جسم سالم موید و کمک کننده است و کوچکترین خلل در جسم ، موجب اختلال در زندگی می شود ، حتی از توجه در عبادات نیز می کاهد و روح را از سیر و تکامل باز می دارد.

اگر ما در اصل ، نیاز به تقویت قدرت معنوی داریم باید بنا به نیاز در طول آن ، جسم را نیز سالم و قوی نگه داریم. این تفاوت ورزش هدفمند در مشرق زمین (ژاپن ) و غرب است که در مشرق زمین توجه به روح و روان در مرتبه بالاتر توجه به جسم است و در طول هم قرار دارند نه در عرض یکدیگر ، یعنی در مرحله اول باید روح را ورزش داد و در مرحله بعد جسم را.

تفاوت دیگر اینکه ما ورزش را هدف نهایی نمیدانیم بلکه آن را وسیله ای برای کسب رضایت حق در جهت سالم نگه داشتن جسم می پنداریم ؛ و مصداق این مدعا در قهرمانان و پهلوانان هنرهای رزمی این مرز و بوم فراوان است . قدرت ، استقامت ، سرعت ، انعطاف پذیری و سایر عوامل آمادگی جسمانی در ورزشهای رزمی را می توان در مدت زمان معین و محدود کسب کرد اما بدست آوردن قدرت معنوی که از باطن سرچشمه میگیرد نیاز به ریاضت شرعی و قبول محرومیت های دنیوی بسیاری دارد و زمانی نیز برای آن تصور نمی شود .

کی از مسائل بنیادی قدرت جسمی در هنرهای رزمی ، تغذیه مناسب است به طوری که از طریق شرع به ما دستور رسیده است : به اندازه ای بخورید که ثقل معده و نارحتی خوردن را درک نکنید. به فرموده خداوند Sad( بشتابید به سوی خیرات و عبادات )) و ... واژه های سرعت سبقت ، همت و قدرت در معارف می تواند در ورزش نیز کاربرد داشته باشد . روی سخن به آن دسته از ورزشکارانی است که میدان رزم را هدف نهائی خود می دانند و در این راه به جای خودسازی و معرفت اندوزی به شیوه های ناجوانمردانه روی آورده و حرمتها و کسوتها را شکسته و ره صد ساله را یک شبه می جویند .

رزمی کاران عزیز باید بدانند ، مسابقه اصلی در میدان کسب معارف و فضایل اخلاقی است. وقتی شخص در این مسابقه شرکت کرد ، در مسیر خود از علم و عمل بهره می گیرد و رذایل اخلاقی را در وجود خود ریشه کن ساخته صفات نیک را بوجود می آورد ؛ آنگاه این صفات را در زندگی خود و از جمله در ورزش تعمیم می دهد و ورزش را تکلیف الهی و در حد رضایت او می شمارد . در نتیجه در میادین و مسابقات ورزشی با تمام توان شرکت می کند و تمام فعالیتش ، تسبیح و حمد خداست که (( من از خود در راه تو گذشتم و تو بنده ی سالم را دوست داری )) در این صورت زمان و مکان ورزش مقدس می شود و باید به هنگام ورود به تاتامی به آن احترام گذاشت . که ما رهرو اندوختن (( گوهر معرفتیم )) و ...

Admin
Admin

Posts : 35
Join date : 2010-08-30

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد